top7.jpg

FSC gecertificeerd!Drukkerij RAD Dordrecht FSC gecertificeerd

Eigenlijk heel vanzelfsprekend, Drukkerij RAD is sinds de zomer van 2009 FSC-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij drukwerk leveren waarbij het gebruikte papier is vervaardigd op verantwoorde wijze. Mooi papier met een duurzaam karakter.

 

Als uw drukwerk wordt vervaardigd op FSC papier (dat geldt ook voor de enveloppen), bestaat voor u de mogelijkheid om op uw drukwerk het FSC logo te voeren. Daarmee u laat zien dat uw drukwerk duurzaam is vervaardigd en dat u verantwoord inkoopt op het gebied van drukwerk.

Wat is FSC?

FSC is een keurmerk dat aangeeft dat een papier- of houtproduct afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Het FSC label garandeert de duurzame oorsprong omdat niet enkel het bos van oorsprong wordt gecontroleerd, maar ook de hele handelsketen tot bij de eindconsument. Hout is een hernieuwbare grondstof die milieuvriendelijker is dan de meeste alternatieven. Uiteraard moet de houtwinning dan wel op een verantwoorde en duurzame manier gebeuren. De FSC-keten garandeert dat.

 

Wilt u meer weten over FSC?

Vraag ernaar bij Petra of Frank van ons bedrijfskantoor. Zij zijn opgeleid om u alles over duurzaam drukwerk te vertellen.

Gebruik papier met het FSC keurmerk