top3.jpg

Knallend het nieuwe jaar in!

Wij knallen met onze drukkerij kalender bijna letterlijk het nieuwe jaar in. De kleuren spatten er vanaf omdat we gebruik hebben gemaakt van neon inkten. Dit is slechts één van de vele manieren om extra op te vallen met drukwerk. We hebben heel veel mogelijkheden in huis waarmee we uw boodschap binnen laten komen bij uw klanten.

 

Fluorkleuren

De inkt die gebruikt wordt voor het weergeven van deze fluorkleuren is anders dan normale inkt. Kleur is een eigenschap van licht: het oog neemt een bepaalde kleur waar doordat het oppervlak slechts bepaalde golflengtes van het opvallend licht absorbeert en de rest van de golven weerkaatst. Deze weerkaatsing bepaalt de kleur die u ziet. Fluoriserende inkt geeft méér licht terug dan het ontvangt, wat de kleuren hun typische, felle eigenschap geeft.

Nét dat beetje extra

Je kunt daar een hele natuurkundige verhandeling over houden, maar wij vinden het vooral een mooie metafoor voor de ervaring die onze klanten met ons delen. Bij RAD gaan we namelijk altijd een paar stappen verder. Er komt meer uit dan dat je tegenwoordig zou verwachten, zoals advies over papier, het gebruik van bijzondere producten en een servicegerichte dienstverlening. Alles om de communicatie van onze klanten naar hun doelgroep nét dat beetje extra te geven.

 

Wij wensen u een geweldig mooi nieuw jaar!